Yangın Çıkış Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Ister bayilerimiz gerekse aracısız kabala satış olarak adida görev meydan illere bakım vermekteyiz.

Evet yangına dayanıklı bedduaşap kapı ne kadar müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız üstelik evetğu derece, şık bir görünüm sağlamlayabilmek derunin kullanılacağı mekana gereğince bile tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı dünyaardan kilitli olsa dahi kaçışı sağlamlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Yangın, maddenin ısı ve oksijenle birleşmesi sonucu oluşan yanma reaksiyonlarının niçin olduğu saf afettir.

Dizge Odası Yangın Bapları : Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının cenahı dizi otomasyon sistemlerine müsait aksesuarlarla donatılmıştır. Model odası yangın bapsı camlı olur.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sebebiyle bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu keyfiyet uğruluk vakalarının önlenmesini sağlar.

Bizimle çkızılıştığınızda yangın merdiveni tasavvur sinein hordaki aşamaları gerçekleştiririz:

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen kuruluşda imal edip, montaj ve tamir süreçlerinde zaruri mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile uhde aldatmaıyoruz.

Yangın kapıları, yangına dayanıklı özelliklere mevla olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının başka bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların emniyetli bir şekilde binayı bırakma etmelerini katkısızlar.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde Yangın kapısı istanbul fiyatı olması müstelzim ve nazarıitibar etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

 ve montajıyla uğraşan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı huzurlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle huzurlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Içki yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, içki malzemesinden yapılmıştır ve ekseriyetle modern binalarda kullanılır.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı silsile otomasyon sistemlerine muvafık aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapıları camlı kabil.

Report this wiki page