Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın organize testleri gestaltlmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müntesip taharri geliştirme çallıkışmalarımız vardır. 

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı kabahatsiz sağlayacak şekilde takılması gereken parkeçe.

Bununla bile zirdaki kriterlere iye olan yerlerde birlik yangın çıkışı evet da yangın merdiveni ıztırari olarak olması onaylama edilir.

Yangın merdiveni yardımıyla yangın esnasında insanoğluın emniyetli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi sağlanır. Yapılan tetkikat, yangın esaslangıcından itibaren sabık 3 dakikalık süre ortamında vaka yerinin dumanla dolduğu belirlenmiştir. Yine sadece 6 dakikalık endamsız bir sürede düzlemın alevlerle kaplandığı saptama edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleneşeli yangın olumsuzluklarıyla kuruluşların sineindeki merdivenler kullanılamaz bir hal kırmızıır. Böylece binalardan çıkış imkânsız olur. En iyi almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri sebebiyle oluşur. Yaşama kaybının en aza indirilmesi evet da büsbütün engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne kadar kazançlı ise buna ilişkilı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde paha arkaışını getirmektedir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi güvenli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiven bapsı her açıdan kolayca görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belli eden levhalar ve hizmetaretler kullanılır.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Ancak, yangın kapısı vandözları beyninde fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, isabetli fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın bapsı nite bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın bapları düzenli hizmet Yangın Çıkış Kapısı gerektirir. Bakım, yangın kapısının sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını yağdırmak midein önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının sevap bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin güvenilir bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin yeterli olduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının kontrolör edilmesini karınerir. Ayrıca, yangın bapsı üzerindeki etiketlerin ve alışverişaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan yufka gereç kullanılabilir. Gine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı için sac sözınlığı 1.0 mm veya henüz enikonu kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara uydurmak mümkündür. Evgin çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın Bapsı Kolu aşağı namuslu itilerek bapnın kolay açılmasını sağlayan Panik Ekip örgüsında kullanılır. Muhatara simultane ihtiyaç duyulan bu aparat berenarı fonksiyonel ve selim olmalıdır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı kapılara maruz isimdir.

Birfena yangın bapsı modelinin yan aldığı bu alanda; ürkü barlı yangın kapısı, camlı yangın bapsı, çelik kapı, süsleyici yangın kapıları, ölçünlü yangın kapıları üzere modeller bile bulunuyor.

Report this wiki page