Yangın Merdiveni Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın takkadak tahliyeye imkân veren yangın bapsı, özge zamanlarda da emniyetli kilitleme sistemi ile korunmaktadır.

Kötü sınıftaki teamülyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak ciğerin çift kanatlı yangın bapsı tercih edilebilir.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas evgin yer anında kapının olası olan en azca bugün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Satın almış olduğunız ürünlerimizin arkasında durmaya devam ettiğimiz için her bugün uran servis, hizmet ve tamirat ustalıklemleri kanatımızca yapılabilmektedir. Kullanım maksadını hafız yangın kapısı modellerimiz siz değerli üyelerimizin uzun yıllar onlardan faydalanmanızı sağlamlayacaktır.

Belirtilen merdivenler genelde binanın özlelliğine bakarak dış kısmında bulunurlar. Yangın yada benzeri olumsuz bir fenomen anında yapı bâtıninden kolaylık ve emin kaçışın esenlanması ciğerin binalırlar. Kanuni olarak da her kuruluşda bulunması zorunludur.

Yangın bapsı ters ve dayanıklı bir bünyeya sahiptir ve kolayca zarar görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Göreceksiniz ki bu kadar ali nitelikli yangın kapılarını en müsait fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Biraşkın firma ve şirkete bu alanda bakım veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve can güvenliğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam hamiş almaktadır. 

3-) Yangın merdivenini sahanlığı çoklik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının koskocamanliğinden az olmamalıdır.

Bu sayede insanların emin bir şekilde binayı ayrılma etmesine yahut yangınla mücadele Yangın Kapısı ekiplerinin çkızılışmasına imkân sağlamlar. Yangın kapıları genellikle kendiliğinden olarak kapanan ve panik barı kabil ivedi durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylelikle yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Bir yangın çıkış kapkaloriın birincil amacı, yangın veya ayrıksı bir ivedili durumda hızlı ve kolaylık bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Asli amacı yangının yayılmasını eğlemek değildir (fakat bazı yangın çıkış kapıları her ikisini de yapacak şekilde tasarlanmıştır).

Yangın vakalarında insanların binaları sağlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yapıların yangınlardan korunması için yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin mimarilmasına izin verilmektedir.

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tesri etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page